Yıllardır gerek kişisel elde ettiği, gerekse  okul yelken takımımız ile okulumuzu temsil ederek ve birlikte İstanbul Bilgi Üniversitesi’ne kazandırdığı başarılar olsun Doğa Arıbaş, başarı listesine bir yenisini daha ekledi.

Bilgi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, 4. Sınıf öğrencimiz Doğa Arıbaş, 2013 yılında liseler arası düzenlenen Bilgi Cup Yelken Yarışı’nda birinci olarak okulumuza burslu girme fırsatı elde etmiştir. 2014 yılında İstanbul Sports Boat Trofesi’nde okulumuza şampiyonluğu ekip arkadaşları ile birlikte getirmiş, Campus Cup’ta ise Overall şampiyonluğa ulaşmışlardır. 2015 yılında ise yine okulumuz yelken takımı ile birlikte Fransa’da düzenlenen EDHEC Sailing Cup’ta 180 takım arasından 3. olarak Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi derecesini elde etmişlerdir. Bireysel başarılarına baktığımızda ise 2012, 2015 ve 2016 senelerinde Laser Radial’de Türkiye şampiyonu olmuştur. Ayrıca kendisi 2014’ten beri okulumuz yarış kaptan ve dümenciliğini sürdürmektedir.

Doğa Arıbaş son olarak, suyun üstünde yüksek hızlarda gerçekleşen ve yelkencilik için en önemli noktalardan biri olan Newport/ABD’de yapılan Red Bull Foiling Generation’ın dünya şampiyonası finalinde ülkemizi temsil etmiş ve uçan teknelerle yapılan bu yarışta ülkemize dünya 9.luğu getirmiştir. Okulumuz adına kendisini tebrik ediyor ve gurur duyuyoruz.