SAP, merkezi Almanya’da bulunan beş eski IBM çalışanı tarafından kurulmuş 130’dan fazla ülkede ofisi bulunan Avrupa’nın en büyük yazılım şirketidir. 2001 yılından itibaren Türkiye’de ofisini açmış ve bu ofis SAP ürünlerinin satışı, pazarlaması, lokalizasyonu ve Türkiye’de bulunan iş ortaklarının artırılması ve yönetilmesi konusunda çalışmalar yapmıştır. Ürünlerini anlaşılabilir 5 ana başlık halinde sıralayabiliriz. Bunlardan başlıcaları: İş Uygulamaları, Analitik uygulamalar, Mobil uygulamalar, Bulut uygulamaları ve Teknoloji uygulamaları.

SAP, 27 Ekim Perşembe günü İstanbul Kongre Merkezi’nde “Dijital İnovasyonu Keşfetme” konulu bir forum düzenledi ve iş dünyasını aynı platformda buluşturdu. 17 paralel salonda 130 ayrı sunum ve 7 üst düzey müşteri deneyimi dinlemeye olanak hazırladı, en yeni demoları izletti ve sunumlarda dijital dönüşümün en iyi örneklerini deneyimletti.

Gelişen ve değişen dünyada adım adım dijital dünyaya doğru yolculuğa çıkıyoruz. SAP bu etkinliği ile dijitalin hayatımızdaki yerini ve gelecekte ne kadar hayatımızda olacağını katılımcılarına anlattı. Yenilikçiler bu sayede teknoloji ile verinin gücünü kullanarak farklı yöntemler keşfetti. Sadeleşmek, büyümeyi sağlamak ve verimliliği arttırmak için dijital inovasyon haritaları katılımcıların kafasında netleşti. Son olarak Türkiye’den ve dünyadan başarı hikayeleri, demolar ve 110’un üzerinde teknoloji sunumu ile gelecek her kişinin hafızasında biraz daha canlandı.

Kaynak: