TÜHİD – Türkiye Halkla İlişkiler Derneği tarafından Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone iletişim sponsorluğunda Grand Pera – Emek Sahnesi ev sahipliğinde 16.’sı düzenlenecek Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri bu akşam sahipleriyle buluşuyor.

Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şule Kut’un Seçici Kurul Başkanı olduğu jüride, iş dünyasından üst düzey yöneticiler, akademisyenler, STK temsilcileri, medya, iletişim, kamu ve dijital iletişim dünyasından uzmanlar bulunuyor.

16. Altın Pusula’da büyük ödül, jüri özel ödülü ve kategori ödüllerinin yanı sıra geçen yıl verilmeye başlanan ‘Betûl Mardin Geleceği Şekillendiren Liderler’ ve ‘Alâeddin Asna Kurumsal Sorumlulukta Tutarlılık ve Süreklilik Ödülü’ bu yıl da sahiplerini bulacak. Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı – UNDP işbirliğiyle verilen ‘UNDP Özel Ödülü’ de bu yıl altıncıdefa “sürdürülebilir kalkınmayı” içeren projelerden birine takdim edilecek. Ayrıca, Altın Pusula’da bu yıldan itibaren TÜHİD – KAGİDERişbirliğiyle ‘TÜHİD – KAGİDER 1e1 Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ ödülü de verilecek.