PR’CI ve reklamcı arasındaki farkı filmin en başında bizlere ana karakterin apaçık sergilediği bir film olmasının dışında Colin Farrell’in oyunculuğu ve Batman Forever ve The Lost Boys ‘un yönetmenliğini yapan Joel Schumacher’in filmi olması dikkatlerden kaçmıyor.

Filmlerde görmeye alıştığınız çeşitleri mekanları ve ortamları bu filmde görememek filmi çekici kılmakla beraber başarısını gözler önüne seriyor. Mekan olarak sadece New York’ta 53. İle 8.caddenin köşesinde ki telefon kulübesi kullanılıyor. Bu kulübede ünlü tanıtımcı halkla ilişkiler yetkilisi Stu Shepard bize karşılaşılan kriz ne olursa olsun nasıl başa çıkabiliriz anlatıyor. İyi bir halkla ilişkiler uzmanı olmak demek sadece iş alanında başarılı olmak demek değil; kendi hayatınızın da krizlerini yönetebilmek demektir.

Stu Shepard eşini aldatmasından dolayı keskin bir nişancıya telefon kulübesinde kurban olmaktayken bir kriz yönetmekte olup bunu kendi PR’CI yeteneği ile sağlamaktadır. İzledikçe sizi içine fark etmeden hapseden bu filmde halkla ilişkiler ile ilgilenen birey ne yapar, davetler nasıl olmalıdır, hangi müşteriye nasıl davranmalıyız, bir krizi nasıl yönetmeliyiz sorularına cevaplar bulmaktayız.

Kaynak için tıklayın!