İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde lisans ve yüksek lisans düzeyinde tüketici davranışları, yeni mecralar, sayısal mantık ve dijital araştırma yöntemleri dersleri veren Doç. Dr. Kaan Varnalı’nın dördüncü kitabı “Müşteri Deneyimi” okuyucularıyla buluştu. 

Müşteri yolculuğu yaklaşımını hayata geçirirken uygulanması gereken püf noktaların etkili örnekler ile okuyucuya aktarıldığı kitapta, farklı perspektifler aracılığıyla başarılı bir müşteri deneyimi oluşturabilmenin çeşitli yolları da okuyucu ile paylaşılıyor. 

Müşteri deneyiminde büyük farklar yaratacak küçük detayların paylaşıldığı Müşteri Deneyimi aynı zamanda, müşteriye sunulan deneyimin en yalın halini nasıl görebiliriz? Müşteri deneyiminin iş sonuçlarına etkisi nedir? Sorularına davranış biliminin öncülüğünde pratik yanıtlar da veriyor. 

Bu kitap müşteri deneyimi tasarımı alanında strateji geliştirme, araştırma, uygulama ve kurumsal dönüşüm için kendini geliştirmek isteyenlerin başvurulabileceği önemli bir kaynak niteliğindedir.