Brand Week Istanbul; iş ve markalar dünyasını beşinci kez bir araya getirdi. Bu yıl hem içeriğini hem de kapladığı alanı genişleterek Zorlu PSM’ye taşınan etkinlik 6-10 Kasım tarihleri arasında meraklılarıyla buluştu.

Katılımcılarına farklı disiplinlerden, her biri alanında en yetkin isim, iş ve fikirlerle buluşma imkânı sağlayan bu ilham dolu hafta hangi sektörde olursanız olun görülmeye değerdi.

Bu yıl da Bruce Dickinson, Stefan Sagmeister, Ken Segall, Yavuz Turgul, Cem Yılmaz ve Dave Trott gibi kendi alanında efsane olmuş isimler kendi alanlarındaki deneyimlerini, önerilerini ve görüşlerini paylaştılar.

Kaçıranlar için şöyle bir Brand Week turuna ne dersiniz?

Bu yılda markalar, yayıncılar, başarılı startuplar ve sosyal girişimler MPR ve branding konusunda birbirleriyle yarıştılar.

                             

Sosyal medya ve içeriğin devlerinden Youtube’un workshopları ise görülmeye değerdi.

Apple’ın efsane kreatif direktörü Ken Segall’da konuşmacılar arasındaydı. Segall ‘’Basitlik herşeydir’’ dedi. Sonrasında ise MediaCat sponsorluğunda okurlar için kitabını imzaladı.

                                                             

Iron Maiden’in başarılı solisti Bruce Dickinson’un konuşması da dinlemeye değerdi.

Değerli hocamız Doç. Dr. Kaan Varnalı’da konuşmacılar ve MediaCat sponsorluğunda kitap imzalayanlar arasındaydı.

Bu güzel haftanın renkli ve küçük bir bölümünü sizinle paylaştık. Gelecek sene için programınızı şimdiden yapın. Ufak bir hatırlatma: Bu ilham dolu haftaya katılmanın bedeli şirketler için aynı olmasa da öğrenciler için oldukça ucuz. Bir gün için 20 lira ödeyerek konuşmaları dinleyebilir, markaları deneyimleyebilirsiniz.