Aydın Doğan Vakfı’nın her yıl düzenlediği Genç İletişimciler Yarışması ödül törenleri bu sene Yeditepe Üniversitesi’nde yapıldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri üç ödüle layık görüldü. Sizlerle bu başarılarımızı ve heyecanımızı paylaşmak istiyoruz.

 Internet Yayıncılığı, Internet Medya Sitesi dalında “PR Outlet Plus” projesiyle Halkla İlişkiler Lisans Programı öğrencileri Cemre Sena Baykara, İpek Yılmaz, Gizem Cevizli, Simge Avcıoğlu birinci oldular.

 Aynı dalda yarışan “Dijital Medya ve Çocuk” projesiyle Medya ve İletişim Sistemleri Lisans Programı öğrencileri Begüm Kaptan, Tuğsem Soner, Derya Özbalcı, Birgül Salakoslu ikincilik ödülü aldı.

 Reklam Filmi Senaryosu dalında “Sen de Gör” projesiyle Halkla İlişkiler Lisans Programı öğrencileri Derin Doğru, Tarık Eren ve Yaşam Koçer ise üçüncü oldular.

 Aydın Doğan Vakfı bu yarışmayı her yıl “iletişim fakültesi öğrencilerinin geleceğin yenilikçi, araştıran ve ilham veren medya liderleri olarak yetişmeleri amacıyla” düzenliyor. Bu sene de 29’uncusu düzenlendi. 42 üniversiteden 1.087 öğrencinin 917 çalışması değerlendirildi, seçici Kurullar 25 üniversiteden 102 öğrencinin toplam 59 projesini ödüle değer buldu.

PR Outlet Plus ailesi olarak özellikle arkadaşlarımızın bu projeleriyle ödül almasından gurur duyuyor ve çalışmalarını aynı başarı ile devam ettirebilmeyi hedefliyoruz. Tüm arkadaşlarımızı ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz!

Ödül törenin fotoğraf galerisine ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz

http://aydindoganvakfi.org.tr/tr/egitim/genc-iletisimciler-yarismasi-19-pg/29-genc-iletisimciler-yarismasi-140-pg