Son dönemlerde özellikle, sosyal medya mecralarından en çok adından söz ettiren instagram 2018’de Vero’ya yenik mi düşüyor? Yapılan araştırmalara göre 2018 yılında “AppStore”dan en çok indirilen uygulama Vero oldu.

Facebook tekelinde süre gelen sosyal medya mecralarında yeni bir dönem başlıyor. Çoğu zaman haberlerde adını “Yeni Sosyal Medya” olarak duyuran Vero, aslında ilk 2015 yılında hayatımıza girdi. Ancak 2018 yılı itibariyle kulaktan kulağa yayılarak adından söz ettirmeye başladı.

Günlük yaşantımızda, zamanımızın mutlaka ciddi bir kısmını sosyal medyalara ayırıyoruz ve bu durum giderek ortaya çıkan farklı sosyal medya uygulamaları ile yükselmeye devam edecek gibi görünüyor. Hepimizin bildiği gibi en aktif kullanılan sosyal medya mecraları facebook, twitter, instagram ve youtube olarak süregelmekte. Ancak, son dönemlerde en çok duyduğumuz sözlerden biri de artık bu ana dörtlü diyebileceğimiz facebook himayesi altındaki uygulamalardan özellikle instagramdan kullanıcıların sıkılmaya başladığı oldu. Tam da bu dönemde “Vero” uygulaması belki de önem kazanabilir hale gelecektir.

Vero’yu incelediğimiz zaman aslında bize çok da farklı bir şey sunmadığını görüyoruz. Ağınıza eklediğiniz kişileri Yakın Arkadaş, Arkadaş, Tanıdık olarak ekleyebiliyor veya sadece takip edebiliyorsunuz. Sadece mobil cihazlarda çalışan Vero üzerinde fotoğraf, bağlantı, müzik, film veya dizi, kitap ve mekan paylaşabiliyorsunuz. İçerik tiplerini derlenmiş halde bulabiliyoruz.