Google yepyeni yeni uygulaması Google Assistant’ı muhteşem bir kampanya ile tanıttı…”Make Do it Google” , Bırakın Google yapsın kampanyasıyla Google inşaları gündelik hayatımızda kafamızda  yapmamız gerekenleri bizim için yapıyor…

Google Assistant kampanyasını ilk kez Oscar törenleri sırasında yayınladı. Kampanya, gün içinde neredeyse sürekli aklımızda olan “yapılacaklar” listelerine odaklanıyor. Google son dönemlerde Twitter’da yazdıklarıyla oldukça popüler hale gelen John Legend ve Chrissy Teigen’i Google Assistant kampanyası için kullandı.

 

Google Assistant’ı dünya çapında tanıtmak için Google Creative Lab tarafından hazırlanan “Make Google do it” kampanyası birçok ünlü isimleri düşünürken ekrana getiriyor. Gündelik hayatın komik ikilemleri arasında boğulan ve bu boğulmayı iç ses ile duyurulan kampanyada “Bırak Google yapsın” deniyor.

1 buçuk dakikalık Oscar filminde, ünlüler ve normal insanların bir arada harmanlandığı bir senaryo görüyoruz. “A million things made easier” adını taşıyan filmde çeşit çeşit insanı aklından yapması gerekenleri geçirirken görüyoruz. Reklam, tüm dertlerinizi Google Assistant çözüyor mesajını veriyor.

İşte Oscar filmini destekleyen 30 saniyelik “Hey Google” filmleri…

https://www.youtube.com/watch?v=eegp9AaqbxE

https://www.youtube.com/watch?v=lMewBaLoZ6c