Evet, bir ürün yaratıcı ise çok ilgimizi çeker; bunun yanı sıra bir ihtiyacı karşılıyorsa ve kullanışlı ise daha çok ilgimizi çeker. Size hem yaratıcılık hem de kullanışlılık sıfatlarının ikisini de kendisinde barındıran bir ürünü tanıtıyoruz: ‘hırsızlığı önleyici öğle yemeği poşetleri’. Kafanızda pek bir şeyin canlanmadığının farkındayız. Gelin bu ürünün detaylarına birlikte bakalım.

Business Insider’ın yaptığı habere göre, ‘The’ isimli tasarım şirketi tarafından tasarlanan hırsızlığı önleyici öğle yemeği poşetlerinin üzerinde küfe benzeyen yeşil renkli lekeler bulunuyor ve bu ürün, sahip olduğu bu özellik sayesinde sandviçinizin ya da atıştırmalık yiyeceğinizin çalınmasını önlemek için onu küflü gibi gösteriyor. Bununla birlikte küflü bir görünüme sahip olan bu özel naylon poşetler, yavaş bir şekilde buhar da üretiyor.

Bu bir hayli ilginç ve yaratıcı olan bu ürünün satışa sunulduğu PerpetualKid isimli internet sitesinde, bu ürün ile ilgili olarak şöyle bir yorum paylaşılmış:‘Bugüne kadar yapılmış en zekice ürün. Binamızda, topluluk buzdolaplarından diğer insanların yemeklerini çaldığı için “TheHamburgler” (burgler, İngilizce’de hırsız anlamına geliyor) olarak adlandırılan bir adam var. Bunları kullandığımdan beri, öğle yemeğim kesinlikle güvende kaldı.’

Yazımızı okurken bu ürünün olumlu özelliklerinin fazla olduğunu düşündünüz. Her güzelin bir kusuru vardır diyerek, sizlere bu ürünün bir kusurunu da açıklayalım. Hırsızlığı önleyici öğle yemeği poşetleri ilgili yapılan yorumlar genel olarak olumlu olmakla birlikte, bazı kişiler de buzdolabında bu poşetin içinde yer alan yiyeceğin, başka bir kişi tarafından bozuk sanılarak çöpe atılma ihtimalinin bulunduğuna ve bunun, ürünün tek olumsuz yönü olduğuna dikkat çekmişler.

Meraklısı için, olarak hırsızlığı önleyici öğle yemeği poşetlerinin 25’li paketler halinde satıldığını ve bir pakedin satış fiyatının 4 dolar.Kullanıcı yorumlarına bakılırsa, iş yerinde ya da okulda meçhul bir şekilde kaybolan yiyeceklere bir son veren bu ürün oldukça kullanışlı görünüyor.

Kaynak için tıklayın