E-spor sektörünün ilerleyişi dur durak bilmeden ilerlerken bu gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş JK ve Lenovo işbirliği ile gaming alanı Lenovo Game On’un açılışı 5 Nisan Perşembe günü Beşiktaş Stadı Vodafone Park’ta gerçekleşti. Lenovo Game On bir spor kompleksi içerisinde açılan ilk oyun alanı olma özelliği taşıyor.

Lenovo Game On’da Lenovo’nun “Jedi Challenges” gibi son dönemde tüketiciyle artırılmış gerçeklik tabanlı uygulaması da satışa sunulmadan önce özel olarak ilk kez oyunseverler ile tanıştırılıyor. Ayrıca, Lenovo Game On’da 3 ayrı Jedi Challenges alanı da bulunuyor.

Microsoft’un oyun konsolu Xbox’ın da yer aldığı Lenovo Game On’da 200 metrekare büyüklüğünde tasarlanan Xbox deneyim alanında 20’den fazla konsol bulunacak. Alanı ziyarete gelen oyunseverler, en yeni oyunları dünyanın en güçlü konsolu olan Xbox One X ile 4K olarak oynayabilecek.

Her gün 12:00-24:00 saatleri arasında açık olacak Lenovo Game On’da oyun tutkunları için her hafta bir turnuva düzenlenmesi de düşünülüyor.


Kaynak için tıklayın