Pinterest ve Behance gibi sitelerde kaybolmamak , saatlerinizi almadan daha kolay bir platform ile tasarım yapmak istemez misiniz?

Tasarımlarınızı en iyi şekilde sunmanız için son dönemlerde oldukça popüler olan Mockuplar ortaya çıkmıştır. Kartvizit, Broşür, katalog, kurumsal kimlik çalışmaları, araç giydirme, tabela, web site gibi bir çok tasarım çalışmasında Mockuplar kulanılmaktadır.

Bu platformda yeni bir isim olan Mockup Photos sayesinde kendi platformunuz için tatlı ve ücretsiz mockup görselleri, 1 dakikadan kısa bir sürede tasarlayabiliyorsunuz. Siteye üye olabilmek de bir o kadar kolay ; e-posta adresinizle giriş tercihi ile veya Facebook hesabınızla bağlanarak üye olabiliyorsunuz. Eğer Mockup Photos’tan ücretsiz olarak yararlanmak istiyorsanız sol üst kısımda bulunan “Freebies” bölümüne tıklamanız gerekiyor. Böylelikle birbirinden farklı tasarımlara ücretsiz olarak ulaşabiliyorsunuz.

Peki Mock-up nedir, niçin kullanır?

Mockup veya mock-up aslında tasarımcıların ürettikleri tasarımları daha modern şekilde sunmaları gereksiniminden ortaya çıkmıştır. İlk başta kartvizit , kurumsal kimlik çalışmalarında kullanılan Mockuplar şuanda tüm dijital çalışmalarda kullanılmaktadır. Mockup çalışmalarını Photoshop programını kullanarak kendinizde rahatça yapabilirsiniz. Size bu yazımızda Mockup çalışmalarını nasıl yapabileceğinizi göstereceğiz ve piyasa da psd formatında dağıtılan hazır Mockupları inceleyeceğiz. Bu çalışmaları kendinizde arama motorları üzerinden arayarak bulabilirsiniz. Özellikle vektör sitelerinde bu çalışmalara oldukça fazla rastlayabilirsiniz.

Mockup Photos’ ta daha fazla tasarıma göz atmak istiyorsanız, aylık olarak 19 dolar karşılığında siteden faydalanabiliyorsunuz. Daha fazla tasarım ve fırsat için Premium üye olursanız , bu platformda sınırsız fotoğraf indirebiliyor, 430’dan fazla tasarıma ulaşabiliyor, ticari lisans alabiliyor ve üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz.

Kaynak için tıklayınız.