BKM Express ve Migros iş birliğiyle Türkiye’deki tüm Migros ve Macrocenter’larda cep telefonuyla ödeme yapılabilecek.

Cep telefonlarının hayatımıza girmesiyle yaşadığımız değişimler gün geçtikçe artıyor. Önceleri sadece konuşmak gibi temel bir iletişim ihtiyacını gidermek amacıyla kullandığımız bu küçük cihazlar artık hayatımızda ebatlarından daha fazla yer tutmaya başladı. Bunlara ek olarak artık cüzdan ve kredi kartı yerine de kullanabileceğiz.

Daha önce müşterilere Migros Jetkasa’larda cep telefonlarıyla ödeme imkanı sağlayan Migros ve BKM Express iş birliğinin bir adım ileri taşınmasıyla, Türkiye çapında 81 ildeki tüm Migros, Mjet, 5M, Migros Toptan Mağazaları ve Macrocenter’larda, toplam sekiz bin kasada BKM Express uygulamasıyla mobil ödeme yapılabilecek.

Alışverişe yeni bir deneyim katan bu projeyle BKM Express uygulaması kullanan Migros müşterileri, BKM Express uygulamasındaki Migros Kasa Ödemesi menüsünden alışverişe özel olarak üretilen kodu kasiyere ileterek ödemelerini yapabilecek.

Yeni projelerini değerlendiren BKM Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu, “Dijital dönüşüm, her alanda olduğu gibi perakende sektöründe de etkisini gösteriyor, ödemeleri daha kolay hale getiriyor. BKM olarak biz de ödeme deneyimini, teknolojiyi doğru kullanarak basitleştirmek ve görünmez kılmak için çalışıyoruz. Mağaza içi mobil ödeme teknolojisini, Türkiye’nin dijital cüzdanı BKM Express ile geliştirmeye ve kullanıcılarımızın hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Migros ve Macrocenter’larda uygulamaya konulan bu özellik ilerleyen günlerde farklı sektörlerden perakendecilerin de katılmasıyla hızla yayılacağa benziyor. Öyle ya evden aceleyle çıktığımızda cüzdanımızı ya da kredi kartımızı unutabiliyoruz ama cep telefonumuzu asla!

Kaynak