Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası İstanbul Çay Festivali, “Beraber çay içer miyiz?” sloganıyla 5-6 Mayıs tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi santralİstanbul kampüsünde düzenlenecek.

İlki 2017 yılının Nisan ayında tarihi Haydarpaşa Garı’nda gerçekleştirilen ve binlerce kişinin ilgisiyle karşılaşan Uluslararası İstanbul Çay Festivali, bu yıl da Marmara Babil tarafından organize ediliyor. Yenilenen yüzüyle ve yeni mekanında çay severlerin karşısına çıkmaya hazırlanan festival, dünyanın farklı çay türlerini çay severler ile 5-6 Mayıs’da santralİstanbul kampüsünde buluşturacak.

Festivalin yeni mekanı santralİstanbul!

Türkiye’nin severek tükettiği çayın hayatımıza kattıkları ve çay kültürünün zenginliğinin sergileneceği Uluslararası İstanbul Çay Festivali, dolu dolu bir program ile çay severleri lezzet yolculuğuna çıkaracak. Siyah çaydan yeşil çaya, bitki çaylarından daha önce hiç tatmadığınız çay türlerine kadar dünyanın dört bir yanından gelen sayısız çay çeşidini bulabileceğiniz festivalde bu benzersiz çayları tadımlamanın yanı sıra doğru çay demleme tekniklerini de keşfedebilirsiniz.

Ne dersiniz, santralistanbul’un yemyeşil çimenleri ve enerji veren güzel atmosferi eşliğinde beraber çay içer miyiz?

Festival katılım bileti için: https://www.istanbulteafestival.com/bilet/

Kaynak için tıklayın