https://www.youtube.com/watch?v=0XwVuLZCTtI&feature=youtu.be

Salt reklam içeriklerinin çok da çalışmadığı ve tüketiciye ulaşmadığı şu günlerde Eti Crax yeni içerikleriyle, hedef aldığı kitleyi tam da on ikiden vuran bir iletişim kampanyasına imza attı. Bu günlerde marka genç kitleye hitap eden iki reklam kampanyasıyla,özellikle Youtube’da tüketicilerinin sık sık karşısına çıkıyor. Buyurun yaklaşalım, Eti Crax’ta neler oluyor daha yakından inceleyelim.

I will have eaten more Crax! (daha fazla Crax yemiş olacağım!)

Markanın ilk video içeriğinin konusu “Future Perfect Tense”…Ne var ki, büyük çoğunluğu üniversite öğrencilerden oluşan genç güruhun İngilizce’de en çok karıştırdığı ve zorlandığı konulardan birini ilk videolarına konu alan Crax ekibi, izleyicisine ” I will have eaten Crax (Crax yemiş olacağım), I will have eaten more Crax (daha fazla Crax yemiş olacağım), You will have finished Crax (Crax’ını bitirmiş olacaksın)” gibi cümlelerle mevzuyu örneklerle enine boyuna tanıtıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=g7AcpZv_J0w

“İnce bacaklı kocaman filler, saksafon kafalı dev bülbüller, eriyip akmış metal saatler… Böyle tuhaf şeyler yapar sürrealistler…”

“Konuyu kastırmadan anlatıyoruz!” diyen videoların ikincisinde Sürrealizm’i ele alınıyor. Harekete geçiren ve içeriğe entegre olmayı kolaylaştıran bir şarkıyla konuyu anlatan video, insanların aklını karıştıran bu akıma örneklerle açıklık getiriyor. Şarkısında “İnce bacaklı kocaman filler, saksafon kafalı dev bülbüller, eriyip akmış metal saatler…Böyle tuhaf şeyler yapar sürrealistler…” sözlerine yer veren Crax, sürrealizmin tarihine dair karışık noktaları da akıllardan siliyor. Bu arada videoları izledikten sonra, sıradaki videoların içeriği için de söz hakkı veriyor. İki yönlü iletişimin olmazsa olmazı geri dönüşleri de filmin sonunda “Neyi Crax’layalım? Yorum at söyle”mesajıyla topluyor. E tabii böylece bir yandan da sıradaki videolar için fikirler haneye birikiyor.

 E ne diyelim hedef kitlesini izlerken eğlendiren bu içerikler gerçekten eğlenceyi Crax’lıyor!

KAYNAK: https://www.campaigntr.com/eti-crax-yeni-reklam-filmleri-ile-hem-eglendiriyor-hem-ogretiyor/