Onlar doğanın, hayatın, sosyal hayatımızın bir parçası. Günlük hayatımızda bir şekilde onlarla etkileşim haline giriyoruz. Bir kap mama-su veriyoruz, eğilip başlarını seviyoruz, fotoğraflarını çekip paylaşıyoruz.

  Hayatımızın bu kadar içinde olan hayvanların da bir kimliği olduğunu, kendi hayatlarının olduğunu ve hepsinin birbirinden farklı güzellikte olduklarını biliyoruz. Tam da bu noktadan yola çıkılarak Thepetagency Türkiye’de ilk kez evcil hayvan iletişimi yapmak için kolları sıvıyor.

  Thepetagency’nin sloganı #hayvangibiajans. Bu sloganın amacı; “hayvan gibi” olmanın kötü değil, iyi bir şey olduğunu vurgulamak. Aynı zamanda da “hayvan gibi” tanımının algılanma şeklini değiştirmek. Bu nedenle ajans, amaç ve faaliyetlerini “Hayvanların sosyal hiyerarşideki rollerini güçlendirmek için her gün hayvan gibi çalışıyoruz.” şeklinde tanımlıyor.

  İçerisinde hayvanların yer alabileceği tüm reklam ve iletişim organizasyonlarını yönetiyorlar: Yaratıcı kampanya, etkinlik yönetimi ve dijital pazarlama olarak verdikleri hizmetleri üç alanda tanımlıyorlar ve reklam kampanyası, sosyal sorumluluk etkinlikleri, sosyal medya iletişimi, marka stratejisi gibi pek çok alanda hizmet veriyorlar. Ajansın en öne çıkan özelliğinin ise reklam kampanyalarının ve iletişim çalışmalarının oldukça profesyonel olduğundan bahsediliyor.

  “The Others Brand Experience Agency” daha önce Coca-Cola, Puma, Anadolu Efes gibi birçok markaya hizmet veren ve şimdi de kendi alt markası olan The Others’ın tecrübeleriyle ve profesyonelliğiyle Türkiye’nin ilk evcil hayvan ajansını kurdu.  Ekibi, alanında uzman insanlarla dolu olan ajans hayvan psikolojisi ve sağlığını göz ardı etmeyerek uzman veterinerler ile birlikte çalışıyor.

  Thepetagency hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, buradan sayfalarına ulaşabilirsiniz.

Kaynak: https://pazarlamasyon.com/turkiyenin-evcil-hayvan-ajansi-thepetagency/