Burger King, Pepsi ile olan içecek anlaşması bitirip raflarına Coca Cola’yı ekleme kararı aldı. Türkiye’de hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda bünyesinde faaliyet gösteren Burger King®, yeni dönemde Coca-Cola ve zengin portföyünde yer alan markalar ile çalışma kararı aldı.

Türkiye’de hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda bünyesinde faaliyet gösteren Burger King®, yeni dönemde Coca-Cola ve zengin portföyünde yer alan markalar ile çalışma kararı aldı.

Anlaşmayı yeni reklam kampanyası ile kamuoyuna duyuran Burger King®, ‘’Habere Gel! Coca-Cola artık Burger King®’de!’’ mottosuyla heyecanını tüketicileri ile paylaştı.

Sosyal medyada ve reklam mecralarında bu haberi nasıl duyurduklarına buyurun birlikte göz atalım;

İki reklam filmi çekilecek olan kampanyanın ilk filminde gizemli haber vurgusu ile Burger King® ve Coca-Cola işbirliği duyurulurken, ikinci reklam filminde ise heyecanlı ve merakla beklenen haber vurgusu kullanıldı.

‘’Habere Gel! Coca-Cola artık Burger King®’de!’

TAB Gıda bünyesinde yer alan Sbarro, Popeyes, Arby’s, Usta Dönerci ve Döner Stop gibi markalar da Coca Cola ile çalışma kararı aldı. Konuyla ilgili AB Food Investments (TFI) Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu, “Bu ihalede de farklı markalar teklif verdi. Coca-Cola ve Pepsi de vardı. İhaleye Coca-Cola Company katıldı ve kazandı. Ocak ayı sonuna kadar tüm restoranlarda içecek markalarımızı değiştirmiş olacağız” diye konuştu.

Bu anlaşmayla birlikte Burger King 03.05.2019 tarihine kadar geçerli bir kampanyayı da tüketicilerine duyurdu.

Habere Gel! Coca-Cola artık Burger King®’de!

Konuyla ilgili Pepsi’nin nasıl bir iletişim hamlesi yapacağı ve hangi yeni anlaşmalara imza atacağı merak konusu. Gelişmeler Pr Outlet Plus’ta olacak!

Kaynaklar:

https://www.burgerking.com.tr/kampanyalar/habere-gel-coca-cola-artik-burger-king-de

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/hamburgerde-kola-savasi-bitti-41078377

ttps://www.thebrandage.com/coca-cola-artik-burger-kingde-9220

https://www.instagram.com/ajansmajans/?hl=en

ttps://www.instagram.com/ajansmajans/?hl=en