Modanın Türkiyedeki en büyük ve kapsamlı kültürel kutlaması olan Mercedes-Benz Istanbul Moda haftası,14. sezonunu  8-11 ekim tarihleri arasında Zorlu PSM’de gerçekleştirecek.Türkiyenin en yenilikçi moda tasarımcılarının İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonları heyecanla beklenirken,MBFWI istanbulda 10. kez kutlanmasının gururunu yaşıyor olacak.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, marka ve tasarımcıların İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonlarının yanı sıra günümüz moda endüstrisine alternatif bakış açıları sunan, modanın farklı alanlarına ışık tutan ilham verici konuşmalar ve panellerle de zenginleşecek. Bu konuşma ve panellerle ilgili detaylı bilgiler ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Takvim yoğun:Eski-yeni markalarla dolu 27 defilemoda tutkularıyla buluşacak.

Kafa karışıklığı olmasın: Adres seçimi kesinlikle doğru; davetliler yine  çevredeki etkinlikleri de kaçırmadan tüm defileleri derli toplu bir ortamda izleyebilecek.

Genç isimler:Her yıl iki defa, uluslararası moda takvimi doğrultusunda düzenlenen moda haftasının çok sesliliği kucaklayan takviminde moda endüstrisinin tecrübeli isimlerinin yanı sıra, yetenekli genç tasarımcılar da ağırlıklı olarak dikkat çekiyor. 

 İstanbul’a ilgi var: Her ne kadar takvimdeki yerimiz New York ve Londra moda haftaları arasında sıkışsa da, uluslararası basın İstanbul’a karşı boş değil. Vogue China, Vogue Almanya, Elle Man China, Forbes İngiltere, Achtung Magazine, GQ Japan gibi yayınlardan gazeteciler gelecek. Saks Fifth Avenue, Lane Crawford, Joyce, Debenhams, Barney’s gibi prestijli zincir mağazalarının temsilcileri de Türk marka ve tasarımcıları takip etmek için MBFWI süresince İstanbul’da olacaklar. 

kaynak: https://vogue.com.tr/haber/istanbul-moda-haftasi-basliyor-14359

http://www.mbfwistanbul.com/about-mbfwi

https://lh6.googleusercontent.com/BxEiW3F5KDeBdw_vecKEpCcDWm5HvERO60Iylssr6YN4somQoDp3EFRHQ0KdihDo6s7DGbme5hmXJSh9MJRiBIoChp5T9WqjFpJIwBHmbW_DdL2Kt8sgD2AkxLgXNUjuzt0rhdOb

http://www.mbfwistanbul.com/about-mbfwi
https://lh6.googleusercontent.com/BxEiW3F5KDeBdw_vecKEpCcDWm5HvERO60Iylssr6YN4somQoDp3EFRHQ0KdihDo6s7DGbme5hmXJSh9MJRiBIoChp5T9WqjFpJIwBHmbW_DdL2Kt8sgD2AkxLgXNUjuzt0rhdOb