SocialBrands her ay olduğu gibi Ekim ayı için de sosyal medya performans incelemesini gerçekleştirdi. 44 binden fazla markanın sosyal medya hesaplarının incelenmesiyle elde edilen sonuçlar yine şaşırtmadı. Son 6 aydır lider olan Netflix bu ay da zirveyi bırakmaya niyetli değildi. 

44 bin 619 marka hesabından paylaşılan 1 milyon 619 gönderi incelenerek hazırlanan SocialBrands Ekim ayı Top100 listesinde ilk sırada son zamanlarda RTÜK’le arasında geçen lisans problemiyle gündeme gelen Netflix vardı. ‘’Benim sizi bırakmaya hiç niyetim yok’’ paylaşımıyla da oldukça ilgi gören Netflix’in bu başarısı kaçılmazdı. Liste sırasıyla MadamCoco ve Türk Hava Yolları gibi isimlerle devam etti. 

Yalnızca son 6 ayın sosyal medya lideri olmakla kalmayan Netflix, ülkemizde otobüste izlenme birincisi de oldu. Dizi ve film izleme alışkanlıklarımızın değiştiği bugünlerde insanlar artık sevdikleri bir diziyi haftalarca beklemek veya yayınladığı saate ayak uydurmaya çalışmak yerine istedikleri yerde ve zamanda izleyebilmeyi tercih ediyorlar. Bu konuda zengin ve farklı içerikleri ile pek çok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de ilgi odağa olan Netflix Türkiye’deki yatırımlarını arttıracağını belirtti. 

Kaynak için tıklayınız.