2013 yılından bu yana her yıl düzenlenen, yaşadığımız eşitsizlik, krizler, göçler ve birçok konu hakkındaki problemlere çözümler sunan Sosyal Fayda Zirvesi bu yıl 25 Ekim tarihinde gerçekleşecek.

 

Bütün yeniliklere ve çözümlere odaklanan etkinlik UNDP Türkiye ve TBWA/FORGOOD tarafından düzenlenecek. Etkinlik, “İyiliğe Giden En Kısa Yol”ve #2030ŞİMDİ teması ile geleceğimize odaklanmaktadır. 2030 yılı içerisinde nasıl bir dünyada yaşayacağımızı, teknolojinin bize sağlayacağı faydaları görmemize yardımcı oluyor. Türkiye bu yıl altıncı kez bu küresel harekete katılmış olacak.

   Zorlu PSM’de gerçekleşecek zirvenin sunuculuğunu bu yıl da Halit Ergençüstleniyor. Etkinliğin açılış konuşması ise UNDPTürkiye Mukim Temsilcisi Claudio Tomasitarafından yapılacak. UNDP Türkiye İyi Niyet Elçisi Mert Fıratda etkinliğe konuşmacı olarak katılacak. 

Geçen sene düzenlenen zirve kapsamında yaklaşık olarak 100 ülkede tartışmalar yapıldı ve ülkemizde 1000’den fazla katılımcıya ulaştı. 

Sosyal Fayda Zirvesi 2018

Program akışına ulaşmak ve kayıt olmak için:
http://www.sgsistanbul.org

Kaynak için tıklayınız.
http://www.sgsistanbul.org
https://www.google.com.tr/amp/s/sivilalan.com/2019/10/22/sosyal-fayda-zirvesi-short-cut-ile-iyilige-odaklaniyor/amp/
https://www.tr.undp.org/content/turkey/tr/home/presscenter/pressreleases/2018/10/sosyal-fayda-zirvesi-15-ekim-2018de-5inci-kez-tuerkiyede.html