İletişimin tozlu tarihine bakacak olursak bundan otuz, kırk yıl önce evdeki telefonlarımızla birini aramak istediğimizde telefonun bağlanması için belli bir süre geçmesini beklerdik. O dönemlerde birileri yıllar sonra saniyeler içinde herkesle iletişime geçebileceğimizi, üstüne üstlük cep telefonu adında bir telefon üretileceğini ve bu telefonla ulaşmak istediğimiz kişi ister yurtdışında olsun ister beş dakika mesafede olsun görüntülü bile konuşabileceğimizi söylese kimse inanmazdı. Peki şu an size telefonunuz kapalıyken bile sesli ve görüntülü konuşabileceksiniz deseler inanır mısınız?

Turkcell kendi geliştirdiği iletişim ağı olan BİP ile kesintisiz iletişimi mümkün kılıyor. Rakiplerinden farklı olarak 106 farklı dilde çeviri yapma, kaybolan mesaj, 10 kişiye kadar görüntülü konuşma, hızlı ve kolay para transferi, iki telefon numarasını tek telefonda kullanabilme gibi özelliklere sahip olan BİP bu özelliklerine bir yenisini daha ekledi.

Yoğun gün temposu içinde telefonumuzu kullandığımızda gün ortasında şarjı bitebiliyor ve bizi yarı yolda bırakabiliyor. Bu durumda çevremizdekilerle iletişime geçebileceğimiz başka bir platform yoktu ta ki BİP bunu değiştirene kadar. Artık BİP uygulamasına bilgisayar ve tablet üzerinden de erişim sağlanıyor. 

Kullanıcılar telefonlarında kullandıkları hesaplarıyla giriş yaptıkları taktirde sesli ve görüntülü iletişime kesintisiz olarak devam edebilme olanağı sağlıyor. Böylelikle acil durumlar da dahil olmak üzere hayatımızın her anında BİP’te onlinenız. 

Kaynak için tıklayınız.