Kanye West’in merakla beklenen dokuzuncu stüdyo albümü Jesus Is King dün nihayet yayınlandı. Amerika’nın en çarpıcı rap yıldızı, 2018 Coachella’da başlayan “Sunday Service” yolculuğunu Gospel albümü Jesus Is King’e dönüştürdü. 29 Eylül 2018’de imza attığı meşhur Saturday Night Live performansında gelecek albümünü Yandhi ismiyle duyuran, önce albümün tarihinden bahsetmemeyi seçen, sonraysa açıkladığı tarihi bir çok kez erteleyen ve daha ileri bir tarihe alan Kanye West‘in bu gecikmeler ve ertelemelerden sonra dört gözle beklenen yeni albümünü hayranlarına, başka isimle de olsa, bu hafta verdi. 

Dini bir tema etrafında kurgulanan Jesus Is King’te Yeezy’nin günahlarından arınma,öze dönme,Tanrı’ya yeniden bağlanma ve yeniden doğma hikayesini dinliyoruz. Albümün konuk sanatçıları aralarında Clipse, Ty Dolla Sign, Kenny G, Fred Hammond, Ant Clemonsve Pazar Servisi korosu yer alıyor. 

Kaynakça:https://www.esquire.com/entertainment/music/a29321088/kanye-west-jesus-is-king-yandhi-new-album-release-date-explained/

https://vogue.com.tr/haber/dinle-kanye-west-jesus-is-king