Yılın en çok konuşulan iş birliklerinden #Pradaforadidas geliyor! Lüks modanın sporla buluşması ilk değil ama buluşan Prada olunca bir başka!

Haftalardır moda dünyasında yankılanan ittifak haberleri ,talyan modaevinin resmi duyurusundan da anlaşılacağı üzere uzun soluklu bir iş birliğini işaret ediyor. İnovasyon, teknoloji ve miras gibi başlıkları oldukça önemseyen Prada ve Adidas, Prada for Adidas projesiyle zamansız parçaların yeniden tasarımı için yenilikçi fikirlerle çok yakında karşımızda olacak. Koleksiyon belli ki yalnızca spor ayakkabılarla sınırlı kalmayacak. 

Prada‘nın yelken sporuna verdiği destek ve America’s Cup isimli yelken yarışlarına sunduğu sponsorluğundan da yola çıkarsak Aralık’ta satışa çıkması planlanan ilk tasarımların yelken sporuyla ilğili olduğunu tahmin edebiliriz.Buna ek olarak Prada bu yeni işbirliği hakkında hakkında“Bu ortaklığın amacı, miras, teknoloji ve yenilik alanlarını araştırmaktır. Adidas için Prada yeni fikirler için bir laboratuvar, yaratıcılık için bir araç.” Prada for Adidas kolleksiyonunu merakla bekliyoruz!

Kaynakça: https://sneakerbardetroit.com/prada-adidas-sailing-release-date

https://www.vogue.com/article/prada-for-adidas-collaboration-superstar-bowling-bag

 








 
 
 
Kaynakça: https://sneakerbardetroit.com/prada-adidas-sailing-release-date/