Rusya’nın Samara şehrinde açılacak olan Olvi Benzin İstasyonu sesini ilginç bir kampanyayla duyurdu. Tanıtım amacıyla bikini ile gelene bedava benzin vereceklerini bildiren benzin istasyonu, bu teklifi yaparken yaratılan yasal boşluğu hesaplayamadı ve beklenmedik görüntüler ortaya çıktı.

Reklam kampanyasıyla birlikte herkesin beklentisi kadınların bikinileriyle gelmesi yönündeydi fakat erkeklerin de bikini giyip geleceklerini kimse tahmin edemedi. Üç saat süren kampanyadan, cinsiyet belirtilmemesini fırsat bilen erkekler de rahat bir şekilde yararlandı. Bazı insanlar bu etkinliği küçümseyici bulsalar da bir sürü insan, depolarını doldurmak için bikini giymiş kadın ve erkeklerin oluşturduğu uzun kuyruğu beklerlerken hiç tereddüt etmedi. Bazı erkek müşteriler bikini giymekle kalmayıp durumu bir üst seviyeye taşıyarak topuklu ayakkabı da giydiler.

Gün sonunda benzin istasyonu kampanya ile büyük ses getirmeyi başardı. Sosyal medyada büyük yankı yaratan kampanya büyük ilgi gördü. Ne de olsa reklamın iyisi kötüsü olmaz derler. 

https://www.yurtgazetesi.com.tr/magazin/bikini-giyenlere-bedava-yakit-h143930.html

https://www.olay.com.tr/bedava-benzin-icin-bunu-da-yaptilar-215115h.htm