17 Şubat ‘’kediler günü’’ için Aksigortave Türkiyenin bilinen ilk online Pazaryeri Gittigidiyorortaklaşa bir kampanyaya imza attı.17 Şubat – 17 Mart tarihleri arasında Aksigorta’dan Pati Sigortası alan poliçe sahipleri GittiGidiyor’dan yapacağı 100 TL ve üzeri alışverişlerde anında 20 TL indirim kazanacak.

Aksigortave Gittigidiyor’un bir araya gelerek gerçekleştirdikleri kediler gününe özel  kampanyada 17 Şubat- 17 Marttarihleri arasında Aksigorta’dan pati sigortası alan poliçe sahipleri,Gittigidiyor’dan yapacakları 100 TL ve üzeri alışveriş karşılığında belirli kategorilerde geçerli olacak 20 TL değerinde indirim şansı kazanacak.İndirim kodu için poliçe sahiplerinin GGPATI boşluk TCKN yazıp7725’e SMSgöndermesi yeterli.

Patili dostlarımız geniş kapsamlı sağlık güvencesinde!

Minik dostlarımızın daha güvende ve mutlu bir hayat sürmesi için Aksigorta Pati sigortası
ile trafik kazası, yüksekten düşme, başka bir kedi veya köpek ile kavga sonucu oluşan kırık ve yaralanmalar, herhangi bir kaza veya enfeksiyon sebebiyle oluşacak göz sorunları, yanık,elektrik çarpması, yabancı cisim yutma veya batması, böcek ısırması, ısı çarpması, boğulma
tehlikesi gibi durumlarda gereken acil tedavi masrafları sigorta kapsamında bulunuyor.

Patili dostlarımızı düşünerek hazırlanan bu sigorta kapsamında,güvence altına alınan evcil hayvanlarımız senede bir kez anlaşmalı veterinerlerde, ücretsiz muayne,tırnak kesimi ve göz-kulak temizliği hizmetlerinden faydalanmaya hak kazanıyor. Aksigorta Pati
Sigortası aynı zaman sevimli dostlarımızın, bizzat 3. kişilere veya onların şahsi eşyalarına vereceği zararlarıda 3.000 TL’ye kadar güvence altına alıyor.

KAYNAKÇA: https://www.campaigntr.com/aksigortadan-kedi-gunune-ozel-gittigidiyor-kampanyasi/