Herkesin hayatında anısı olan bir eşyası vardır. Kiminin bir oyuncak, kiminin bir kıyafet. Her birimiz bizim için değerli sayılan bu eşyaları ya ömrümüzün sonuna kadar saklamak isteriz ya da saklaması için bir sonraki nesle veririz. Fakat şimdi anlatacağım hikâye diğerlerinden biraz farklı.

          Demirci ailesi yıllardır kullandıkları Toyota Corolla model arabalarını satmaya karar verdi. Bunu duyan ailenin küçük kızı yazdığı notu arabanın arabanın içine bırakıyor. Notta “Merhaba, biz bu arabanın eski sahipleriyiz. Unutmadan, kızın varsa selam söyle. Eski arabamıza iyi davran. Arabanın benim üstümde bir sürü anısı var. Ad söylemeyeceğim. Toyota Corolla’ya iyi bak.”

Arabanın yeni sahiplerine yazılan bu not, arabanın gittiği Toyota teknik servisinde bulununca Toyota’nın ekibi bu küçük kıza anılarını her zaman yaşatabilsin diye Demirci ailesine bir maket Toyota Corolla yollamaya karar veriyor.

“Sayın Fatih Demirci,

Sevgili kızınızın Toyota’nıza veda ettiği ve aracın yeni sahibine yazdığı temennileri tebessüm ederek okuduk. Kendisine Toyota’yı her zaman güzel anılarla hatırlaması için küçük bir Toyota maketi gönderiyoruz. Sevgi ile kalın.” Notunu ekleyerek Demirci ailesine eski arabaları Toyota Corolla’nın bir maketini yolluyorlar.

Toyota Corolla küçük kız mektup

https://www.webtekno.com/toyota-turkiye-9-yasindaki-kiz-araba-mektup-jest-h81927.html