Bilge 2017 yılı Marka Okulu mezunu. Pazarlama İletişimi’ni bitirdi. Ogilvy isimli reklam ajansında medya ilişkileri uzmanı olarak çalışıyor. Yüksek lisans boyunca iş hayatının içerisindeydi ve mezun olduktan sonra Ogilvy’e başka bir ajanstan geçiş yaptı. Networkleri sayesinde, hatta hocaları da Ogilvy’e geçerken yardımcı oldular. Kaan Varnalı ve Pelin Özkan hocalarla okul hayatı boyunca ve devamında fikir alışverişleri olmaya devam etti. Mezun olsa da okulla olan bağı hiçbir zaman için bitmedi bu sayede.

Bilge sözlerine şöyle devam ediyor: “Okulumu seviyorum. Bu güzel havada çimlerde oturup arkadaşlarımı görmek, hali hazırda tekrardan okul hayatını yaşamak ve güzel zaman geçirmek için geldim.”

 BİLGİ onun için sadece bir okuldan çok daha ötesi oldu. Yüksek lisans sırasında tanıştığı birçok arkadaşıyla 10 ülkeyi hep birlikte gezdiler. BİLGİ sayesinde çok güzel dostluklar edindi. 

Sohbetimizin finalini neden BİLGİ diye yapıyoruz. Yanıtı oldukça içten. “Benim BİLGİ’de okumak hayalimdi çünkü iletişim fakültesi en iyi okullardan birisiydi. Ben başka hiçbir okula başvurmadım yüksek lisansta, BİLGİ’ye başvurdum ve de oldu. Okulun kaliteli olması, hocaların backgroundları bana uygundu ve sağladığı imkanlar da güzeldi. Beni hayal kırıklığına uğratmadı ve iyi ki de BİLGİ’ye gelmişim dedim.”

Kaynak İçin Tıklayınız.