Kurucusu kadın olan ve moda perakendesini, e-ticaret ile değiştirmeyi başaran Trendyol başlı başına bir başarı hikayesi olmuş durumda. Marka her ne kadar ticari başarılarıyla ön plana çıksa da sosyal sorumluluk alanında da hareketlenmeye başladı. Trendyol’un görünen yüzünün arkasında yer alan başarılı tedarikçilerini ve kadınları ön plana çıkarak kampanyasında, iş ortakları kendi hikayelerini anlattı. Trendyol’un bu kampanyası, hem markanın kadınlara verdiği önemi gösterirken, hem de kadınların neler başarabileceğini ortaya koyuyor.

Çalışkan ve azimli kadınların, erkek egemen sektörlerde nasıl başarı elde ettiği, daha da önemlisi zincirleri kırarak nasıl büyük bir makinenin işleyen dişlileri olduğunu da tüm izleyicilerin önüne seriyor. Kadınların ciddi zorluklara sahip olduğu ülkemizde, bu gibi kampanyalar ile kadınlar yüreklendirilirken, Trendyol, diğer kadın üreticilere ve girişimcilere de destek olacağını gösteriyor.

Sosyal sorumluluk açısından önemli bir yeri olan kadın istihdamı ve girişimciliği, Trendyol’un bilgilendirici ve teşvik edici kampanyası ile izleyicilere aktarılırken, bu başarıyı tüm kadınların yakalayabileceği mesajı önem kazanıyor. Trendyol, pek çok markanın aksiyon almadığı kadınlar gününde bu kampanyası ile fark yaratarak, önemli bir sosyal sorumluluk yapıyor.

Kaynak: https://www.thebrandage.com/trendyolda-basari-oeykusu-yazan-kadinlar-anlatti-10372