Türkiye’nin en büyük restoran listeleme ve sipariş platformu Yemeksepeti, coronavirüs ile mücadele edilen bu günlerde yeni bir reklam kampanyası hazırladı. Sokağa çıkmamanın tavsiye edildiği ve insanların evlerinde zaman geçirdiği dönemde, restoranların da yalnızca paket servis ile hizmet etmesine izin veriliyor. Yemeksepeti de bu durumu ön plana çıkarmak adına #emeksepeti kampanyasını ortaya çıkardı.

Reklamda Yemeksepeti platformu üzerinden hizmet veren farklı restoranlardan usta ve şefler bu zor günlerde bile çalışarak insanların karınlarını doyurmalarına katkı sağlamaları ön plana çıkarılıyor. Yemeksepeti de bu süreçte, emektar çalışanları insanlar ile buluşturan bir aracı olarak konumlanıyor. Reklamda Yemeksepeti ile ilgili herhangi bir reklam amacı güdülmezken, aslında insanlara servis edilen yemeklerin arkasında ciddi bir çalışmanın ve bazı insanların fedakarlıklarının olduğu gösteriliyor.

Yemeksepeti, coronavirüs ile mücadele kapsamında restoranları destekleyici pek çok karar alırken, bu kampanya ile de restoran çalışanlarına şükran sunuyor. Reklam mücadele günlerinde unutulan kahramanları gösterirken, izleyici kitlesi için de hem bilgilendirici hem de farkındalık yaratıcı bir etki oluşturuyor. Kaynak: https://www.marketingturkiye.com.tr/haberler/yemek-sepeti-biz-disarida-tekrar-bulusana-kadar-emeksepeti/