“Join the movement” yani “Harekete katıl” kampanyası, evde nasıl aktif kalacağınız konusunda yaratıcı fikirler sunacak ve insanları kendi deneyimlerini paylaşmaya ve #StayInWorkOut hashtag’ini kullanarak çevrimiçi harekete katılmaya teşvik etme amacıyla başlatılmış bir kampanyadır.

FCB Inferno ile oluşturulan kampanyada, mevcut ücretsiz egzersiz içeriği ve NHS gibi kuruluşların tavsiyeleri de dahil olmak üzere bir dizi ev egzersiz seçeneğine erişim sağlamak için çevrimiçi bir merkez bulunacak.

Fitness markalarından ve talep üzerine Les Mills, Joe Wicks (Vücut Koçu) ve FiiT gibi influencerların hazırladığı egzersizler içerecek. Ayrıca, hükümetin önerdiği gibi, insanlar günde bir kez, tek başına ya da hane halkının diğer üyeleriyle birlikte bir egzersiz seansı için dışarı çıkmaya teşvik edilecekler. 

Kültür, Medya ve Spor bakanlığı (DCMS) tarafından desteklenen ‘Harekete katıl’, aktif hale gelen insanların motivasyonel görüntüleri ve “Aile dengeleme hareketine katıl” ve “Kit yok, üniforma yok, yanlış hareketler yok ” sloganlarıyla kampanyalarını güçlendiriyorlar.

https://www.sportengland.org/stayinworkout