Günümüzde dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü insanları hem sağlık anlamında hem de maddi anlamda zarar vermeyi sürdürüyor. Ahbap Derneği’nin kurucusu olan Haluk Levent uzun süredir yürüttüğü ve bir çok insana yaptığı yardım faliyetleriyle herkesin takdirini toplamaya devem ediyor. Haluk Levent Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla, Corona virüs salgını sebebiyle zor durumda olan ve maddi sıkıntılar çeken aileler için yardım çağrısında bulundu. 10 bin aileye 2 aylık gıda paketi ulaştırmayı hedefleyen bağış kampanyasına ” Dayanışma Günleri ” adını veren Haluk Levent Twitter’dan, oyuncusundan sporcusuna, müsizyenine kadar tüm ünlü dostlarıma sesleniyorum! Ben sizlerden daha hayırsever değilim. Sadece daha koordineliyim. Gelin Ahbap’ları siz de kucaklayın. Gün dayanışma günüdür! Bireysel değil hep birlikte hareket edelim. Sizi seviyoruz ve bekliyoruz cümlelerine yer verdi. Birçok ünlü isim Haluk Levent’in paylaşmış olduğu yazıya cevap olarak  ” Dayanışma Günleri “adı altında yüzlerce aileye gıda desteğinde bulunacağını söyleyerek cevap verdiler. Haluk Levent kampanyaya katılan ünlülere Twitter üzerinden tek tek teşekkürlerini iletti.

İşte kampanyaya katılan ünlü isimlerden bazıları:

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, “Dayanışma günleri” kapsamında tam 1000 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini belirtti.

Caner Erkin ve eşi Şükran Ovalı, “Dayanışma günleri” kapsamında tam 1000 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini belirtti.

Aras Bulut İyinemli, “Dayanışma günleri” kapsamında 100 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini ifade etti.

Murat Boz, “Dayanışma günleri” kapsamında tam 1000 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini açıkladı.

Seda Sayan, “Dayanışma günleri” kapsamında 360 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini duyurdu.

Gökhan Gönül, “Dayanışma günleri” kapsamında 500 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini duyurdu.

Hakan Balta ve eşi Derya Balta “Dayanışma günleri” kapsamında 706 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediklerini belirttiler.

Hande Yener, “Dayanışma günleri” kapsamında 100 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini ilan etti.

https://www.hurriyet.com.tr/galeri-unlu-isimlerden-dara-dusen-ailelere-destek-41481271/3

https://www.haber3.com/foto-galeri/magazin/haluk-leventin-yardim-kampanyasina-unlulerden-destek-yagdi-galeri-5120688?page=2

Kübra Tuğçe Bilgin