Microsof Teams geçtiğimiz günlerde pandemi süreciyle beraber home-office çalışmaya başlayan ve aynı zamanda çok önemli bu projeler hayata geçiren kahramanları kutladığı bir videoya imza attı.

Microsoft ‘’Ekibin Gücü’’ adında yayınladığı videoda Teams platformunun önemi üzerinde dururken salgın sürecinde bu platform aracılığıyla topluma katkıda bulunan kahramanlarını da tebrik ediyor.

Tüm dünyayı kısa sürede derinden etkileyen Covid1-19 salgını ile beraber birçok iş dijital platformlar aracılığı ile faaliyet göstermeye başladı. Bu da Microsoft Teams gibi pek çok online platforma kriz döneminde avantaj getirdi. Teams kullananlar arasında L’Oreal el dezenfektanı üretimine başlarken, Birleşik Krallık Polis Teşkilatı insanların güvenliğini sağlamaya çalıyor ve  Universita di Bologna de eğitim ve proje çalışmalarına devam ediyor.

Microsoft bu platformun önemini vurgulamak adına yaratıcı ajansı olan McCann ile Teams görüşmelerinin yer aldığı bir dizi film başlattı. Belirsizlik duygusunun egemen olduğu bu pandemi sürecinde dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek adına mücadele eden insanların ve şirketlerin ilham dolu hikâyelerini paylaşılıyor.

Kaynaklar:

https://www.campaigntr.com/microsoft-teams-toplantilarinin-kahramanlarini-kutluyor/