Yaşadığımız pandemi döneminde mağazalardaki teması en aza indirmek için harekete geçen turkcell ilk temassız mağazasını açtı.

Artık turkcell mağazalarına giden müşteriler, yeni dönemde mağaza içindeki dokunmatik ekranları kendi telefonları ile yönetebilecektir. Müşteriler dijital ekrandaki QR kodu cep telefonlarına okutup Akıllım Güvende uygulaması üzerinden tüm işlemlerini yapabilecekler. Ayrıca dijital ödeme platformu Paycell aracılığı ile tüm ödeme işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Bu yaşadığımız pandemi döneminde çalışanlarının ve müşterilerinin sağlıklarını göz önünde bulunduran ve bunun sonucunda temassız mağazacılığı başlattıklarını belirten Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal, “Pandemi sonrası dönemde tüketicilerin öncelikli beklentisi kendi sağlığının önemsenmesi ve buna yönelik yeni davranışlar benimsemesi oldu. Müşteriler, bir yerden alışverişe karar verirken detaylı hijyen, görünür güvenlik önlemleri olan perakendecileri aradıklarını söylüyorlar” dedi.

Ayrıca Mağazalar dışında online satış sürecinde de kapsamlı önlemler aldıklarını belirten Özdal, “Depomuzdan başlayarak ürünün müşteriye ulaşımına kadar geçen tüm işlemlerde düzenli dezenfeksiyon, vardiyalı çalışma modeli, çalışma alanlarında sosyal mesafeyi ve hijyeni gözeten önlemlerle, hem turkcell.com.tr üzerinden alışveriş yapan müşterilerimizi hem de çalışanlarımızı koruyoruz” dedi.

Kaynakça için Tıklayınız.

Reklam filmi için Tıklayınız.