Çalışmalarına 1980 yılında başlayan Balparmak, 40’ıncı yılında hedef kitlesine Dünyaya Fayda Sağlayanlar filmleriyle sesleniyor.

Kars’ta arıcılık mesleğini 35 yıldır devam ettiren Arzu Aldemir, Bingöl’de arıcılık yapan Mehmet Çağatay ve Kırşehirli arıcı Fatih Aydoğdu ile oğlu Zekeriya Aydoğdu’nun hayat serüvenlerinin yer aldığı filmlerde arıcılık mesleğinin özveri gerektiren zahmetli yolculuğu anlatılıyor.

“Dünyaya Faydalı 40 Yıl” mottosuyla oluşturulan online basın toplantısında konuşan Altıparmak Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Özen Altıparmak, Balparmak markasının, kurulduğu ilk dönemden bu yana her zaman güven ve kalite ile yan yana anıldığını söyledi. 

 Altıparmak, “40 yıldır memleket ballarını gıda güvenliği ve hijyeni kapsamında özenle seçiyoruz. Bizim için gıda güvenliği ve hijyeni, hem işimiz hem gücümüz hem de sorumluluğumuz, en önemli misyonumuz da ne olursa olsun sofralara doğal ve sağlıklı balı ulaştırmak” dedi. Balparmak’ın Türkiye’nin ilk markalı balı olduğunun altını çizen Altıparmak, 1989 yılından bu yana Türkiye’nin lider bal markası olduklarını belirtti.


Kaynak için tıklayınız.

Video için tıklayınız.