Hijyen, dezenfeksiyon gibi kavramlara artık fazlasıyla aşinayız. Dışarıda, alışveriş merkezlerinde, iş yerlerinde ellerimizi temiz tutmaya özen gösteriyoruz ve birçok markanın da bu konuda çeşitli çalışmaları bulunmakta. Fakat bu sefer ev tekstili sektörünün lider markalarından biri olan TAÇ, hepimizin hijyene her zamankinden daha çok önem verdiği bu günlerde alışkın olmadığımız bir yenilik getiriyor. 

Ev tekstilinde bir yeniliğe imza atan TAÇ’ın Antibakteriyel Nevresim Takımı için olan Ad-Stop imzalı yeni reklam filmi, geçtiğimiz hafta hem dijital mecralarda hem de televizyonlarda yerini aldı. Antibakteriyel nevresim takımı biyosidal içerikli kumaşlardan üretilmiş olup, bakterileri %99,7 oranında engellemeyi ve cildi tahriş etmemeyi vadediyor. Ürünün renklerinin mavinin tonları ve beyazdan oluşması ise ferah bir temizlik hissini yaratmak için özel olarak tasarlanmış. Bu yeni ürün için çekilen reklam filminde ise özel 3D teknikler görmek mümkün. TAÇ’ın izleyicilere mesajı ise ‘’TAÇ ile uykunuzda bile içiniz rahat’’.

Pandemi süresince sağlık çalışanlarına ve hastanelere tulum, maske, nevresim, yorgan ve yastık yardımında bulunan TAÇ, geçtiğimiz hafta meydana gelen İzmir depreminde evlerini kaybeden ve mağdur olan vatandaşlara da gerekli destek ve yardımları göndererek, sosyal medyadan vatandaşların teşekkülerini topladı.

Kaynak için tıklayınız.

Reklam filmi için tıklayınız.