Türk Kızılay’ın gerçekleştireceği Tasarla Kan Dostum yarışmasına başvurular için son gün 15 Kasım.

Türk Kızılay, kan bağışçıları için daha kaliteli ve kolay olabilecek, Kan Hizmetleri Mobil Uygulaması tasarlamayı amaçlandı. Kaliteli bir hizmetin olmasını sağlayacak Tasarla Kan Dostum yarışmasına başvurular başladı.

Kan Hizmetleri Uygulaması Nasıl Olacak?

Tasarlanacak mobil uygulama ile artık kullanıcıların hayatları daha kolay hale gelecek. Bu uygulama sayesinde yeni bağışçı adayları kazanmak, farklı yaş ve özelliğe sahip bireylerin deneyimlerini kolaylaştırmak mümkün olacak. Kan bağışı işlemlerinde bağışların daha hızlı ve kolay ilerlemesini amaçlayan Türk Kızılay, yarışmalar için son başvuru tarihini 15 Kasım olarak belirledi.

Tasarımcılar, kan bağışı için tasarlayacakları mobil arayüzde yaratıcı çözümler üretebilecekler. Bunun yanında kullanılan tasarım dili ve tasarımın tutarlı olması da altı kişilik bir jüri ekibi tarafından değerlendirilecek. Tasarla Kan Dostum yarışmasında birinci olan yarışmacı Türk Kızılay sosyal medya hesaplarından açıklanacak.

Kan Bağışı Hayat Kurtarır!

Kızılay, kan bağışçılarının bildiği güvenilir bir kuruluştur. Günümüzde Türk Kızılay’a kan vermemiş olan insan sayısı fazladır. Bu yarışma sayesinde amaçlanan, yeni adayların kan verecek bir bağışçı olmasıdır. Kan bağışı için daha kolay bir deneyim, insanlar içinde rahatlık olacaktır. Tasarla Kan Dostum yarışması, tüm detayları düşünerek daha iyiyi oluşturmak amaçlı yapılan bir yarışma olmaktadır. Sizler de düşüncelerinizi ve özgün fikirlerinizi paylaşarak bu mobil uygulamanın ortaya çıkmasına sebep olabilirsiniz. Unutmamak gerekir ki, kan bağışlamak hayat kurtarır. Bu anlamda alınabilecek her türlü kolaylık bir fayda olacaktır. Tam anlamıyla gönüllülük esasına dayanan uygulamada, tasarımın kullanıldığı süre boyunca, tasarımcının ismine yer verilecektir.

Kaynak İçin Tıklayın