Türkiye online eğitime hızlı bir geçiş yaptı ve çocukların eğitimine destek vermek üzere Hurriyet[1] , EBA TV ile bir araya gelerek ortaklaşa bir eğitim programı hazırladı. Hürriyet, öğrencilerin EBA TV’deki derslerini pekiştirebilecekleri ve alıştırma yapabilecekleri Eğitime Destek Eki ile Türkiye’deki tüm evlere ulaşmayı hedefliyor.

Her gün EBA TV’nin ders müfredatı ile eş zamanlı olarak hazırlanacak olan Eğitime Destek Eki ile öğrenciler konuları daha iyi kavrayabilecek ve EBA TV öğretmenlerinin hazırlamış olduğu alıştırma sorularını çözme imkânı bulacaklar.

Eğitimde eşitliğin sağlanmasını amaçlayan Hürriyet Gazetesi Eğitim Servis Müdürü Nuran Çakmakçı yaptığı açıklamada ‘’ Türkiye online eğitim konusunda iyi bir ilerleme kaydetti ve eğitimi destekleyici bu programlarla, bilgisayarın olmadığı evlerde öğrencilerin konulardan geri kalmamasını ve gerekli pratiği yapabilmesini arzuluyoruz ‘’ dedi.

Velilerden de çok iyi geri dönüşler alındığı belirtilerek, Hürriyet Eğitime Destek Ekinin sene sonuna kadar günlük basılmaya devam edeceği planlanıyor.


Kaynak İçin Tıklayın