Pandemi dolayısıyla evde daha sık vakit geçirdiğimiz bu dönemde KFC, Avusturyalı sanatçı Phil Ferguson ile bir iş birliği yaptı. İnsanlara evde oturdukları zamanda hobi edinmelerini sağlamak amacıyla KFC tavuklarının sırrını paylaştı. İnsanlar artık KFC tavuklarını evde yapabilecek. Fakat pişirerek değil, örerek. KFC tavuklarının 11 baharatlı tarifi halen gizliliğini korusa bile, artık tavukların kroşe şablonlarına ulaşılabilecek.

 İnsanları evde vakit geçirmeye teşvik etmek için bu projeyi uygulamaya başlayan KFC, İlk olarak Li’l Drummies, Chicken Neck Scarf, Bucket o’ Beanie ve Drummy Bucket isimli dört kroşe şablonunu resmi Instagram hesabından kullanıcılar ile paylaştı. İki günde bir bu şablonları paylaşan KFC’nin ilerleyen günlerde de paylaşım yapacağını biliyoruz.

KFC, bu şablonları paylaşacağını 12 Kasım’da Instagram’dan ilk olarak bu sözlerle duyurdu: ‘’ It’s comfy! It’s cozy! It’s KFC crochet! Winter’s almost here, so there’s no better time to learn the magic of looping yarn through other loops of yarn! Grab your hooks and skeins, fellow crafters; tomorrow we venture into the wild world of crochet.’’ Ve #KFCcrochet hashtagini başlatarak, Phil Ferguson’un Instagram hesabını da gönderinin altına etiketledi.

 KFC’nin insanlarla paylaştığı kroşe şablonlarına, Instagram bio’sundan https://www.ravelry.com/designers/phil-ferguson bu adres ile ulaşabilirsiniz.

Kaynak:

https://mediacat.com/kfc-tavuklarinin-sirri-cozuldu/