Kentucky Fried Chicken çok yakın gelecekte farklı görünecek.

Fast food zincirinin restoran genelindeki yeniden tasarımı, kişiden kişiye iletişimi sınırlandırmayı ve coronavirus salgını devam ederken gidilecek seçenekleri desteklemeyi amaçlıyor. FOX Business’a gönderilen bir basın açıklamasına göre, “modernize edilmiş” güncellemeler 2021’de başlayacak ve “Yeni Nesil Prototip” restoran konsepti olarak adlandırılacak.

Görsel maketler, KFC restoranının dış cephesini, Albay Sanders’ın yüzü ile birlikte kendine özgü kırmızı ve beyaz şeritleriyle gösteriyor. Otoparktaki büyük işaretçiler, arabaları çevrimiçi siparişler için kaldırım kenarı bir toplama konumuna yönlendirirken, benzer bir sistem, müşterileri yemek üzerinde bir toplama alanına yönlendiren parlak bir ok ve tavuk kovası ile işaret ediyor.

Basın bülteni, belirlenen alanların dijital sipariş sürecini kolaylaştırmak için tasarlandığını, böylece müşterilerin, çalışanların ve KFC’nin teslimat iş ortaklarının mümkün olduğunca az insan temasıyla gıdalara erişebileceğini açıklıyor.

KFC, “Pandemiden önce, tüketici davranışı zaten dijital bir deneyime / tercihe doğru kayıyordu ve Mart ayından bu yana trend hızlandı. Modernize edilmiş bir tasarıma ihtiyaç olduğu kanıtlandı” açıklamasını yaparak salgına uygun yeni halleriyle gündemde olacaklarını belirtti.

Kaynak için tıklayınız.