Reset Normal: Nina Williams | The North Face - YouTube

50 yılı aşkın süredir dış mekan ürünleri üreten The North Face ‘’Reset Normal’’ hareketini başlatıp geleceğin kaşiflerine 7 milyon dolarlık destek sunacak.

The North Face, outdoor sporlarına ilgili,ancak gerekli ekipmanlara sahip olmayan kaşiflerine destek olacak bu girişimi kültür,eğlence ve outdoor uzmanlarıyla birleşerek Explore Fund Council burs fonunu başlatacak.

 Bu programla,yıllardır kendi sektörlerinde eşitsizliğe maruz kalıp bu engellerin üstesinden başarıyla gelen Lena Waithe ve Jimmy Chin ana yüzler olacak. Bu fon 7 milyon dolarlık yardımı nasıl yönlendirileceğine karar verilmesi için kullanılacak. The North Face Pazarlama ve Üründen Sorumlu Küresel Başkan Yardımcısı Steve Lesnard, “2020 yılı bu çalışmayı radikal bir şekilde hızlandırmamız ve bunu yapmamıza yardımcı olmak için geniş kapsamlı bir toplulukla işbirliği yapmamız gerektiğini kanıtladı. Lena ve Jimmy gibi değişim yaratan kişilerle çalışmaktan gerçekten heyecan duyuyoruz ve Explore Fund konseyinin outdoor endüstrisi için yeni ve daha adil bir dönemi teşvik etmemize yardımcı olacağına inanıyorum” yorumunda bulundu.

The North Face ‘’ Reset Normal’’ girişiminin tanıtımı için sporcularını ve elçilerinin bireysel hikayelerini ele alıp kendilerini nasıl yenilemek istediklerini anlatan kişisel videolar hazırlayacak. 

The North Face bu projeyi küresel bir proje haline getirmek için Instagram AR filtresi ve TikTok filtresi yayınlamayı hedefliyor.
Kaynak : https://mediacat.com/the-north-faceten-gelecegin-kasiflerine-destek/