Coronavirus pandemisi dolayısıyla alışmak durumunda olduğumuz yeni normalde toplumun tamamı diğer tüm zorlukların yanı sıra, ekonomik olarak da zorlanıyor. Bu dönemde aslında kim ekonomik olarak zorlanan çalışanlara yardım ederse o kalpleri kazanıyor. 

Coronavirus sürecinde yaşanan karantina dönemlerinde büyük mali kayba uğrayan işletmelerin başında KOBİ’ler geliyor. Sağlık tehlikesinin üzerine ailesini geçindirmeye çalışan KOBİ’ler aynı zamanda işletmelerinde çalışanların da geçiminden sorumlular. Bu gibi zorlukların içinden birlik ve beraberlik ile çıkılacağına inanan iki farklı marka, KOBİ’lere desteklerini gösteriyor. 

MNG Kargo, akaryakıt, bankacılık, telekomünikasyon ve perakende gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren KOBİ’lerin faaliyetlerinden tasarruf etmelerine yardımcı olacak KOBİ Vitamin destek paketini tanıttı. Bir Mopp Ajans işi olan KOBİ Vitamin destek paketinin tanıtıldığı bu film Selçuk Yöntem tarafından seslendiriliyor.  

VakıfBank ise KOBİ’lere desteğini “Daima Seninle” diyerek gösteriyor. VakıfBank’ın yeni filmi “Daima Seninle” mottosu ile Bülent İnal’ın oğluna rehberlik etmesi ile karşımızda. 

İlk olarak “Halden Anlama” mottosu ile müşterilerine güven vermek isteyen VakıfBank, bu imajına “Yanındaki Güç” mottosu ile devam etmişti. “Daima Seninle” sloganı ile bugüne kadar yaptığı tüm işleri kapsamak isteyen VakıfBank, böylece toplumun tüm kesimlerine ulaşmak ve iyi ya da kötü her koşulda müşterilerinin yanında olacağı sözünü veriyor. VakıfBank yeni mottosunu, Papillon İstanbul imzalı filmde bir baba-oğul ilişkisi üzerinden anlatıyor. Hazırlanan filmde amaç seyirciye saf samimiyet yansıtmak. Filmin başrolünde ise VakıfBank’ın yeni reklam yüzü olan Bülent İnal var. 

MNG Kargo haberi kaynak için tıklayınız.

VakıfBank haberi kaynak için tıklayınız.