Herkes insana saygı düşüncesiyle hareket ettiğinde herkesin de özgür olabileceğini savunan Toyota, böyle bir dünyada imkansızlık olmayacağına inanarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü konseptinde başarılı çalışmaları olan rapçi Zen-G ile ortak çalışmalara imza attı. Geçen günlerde önem arz eden bir dönüşüm değişim sürecini başlatarak küçükten büyüğe herkesin özgürce hareket ettiği bir dünya hayal eden, ileri teknoloji kapsamında her çözümü üretmek isteyen bir şirket olduğunu açıklayan Toyota, Türkiye’de de ilk hamleleri yapmaya başladı.

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. daha önce de vizyonu kapsamında Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek işitme engelliler için işaret diliyle konuşma olanağı sunan görüntülü iletişim hattını kısa süre önce hizmete açılmıştı. Toyota’nın değişen dünya değerlerine göre geçirdiği evrime işaret eden “Start your impossible” hareketi, tüm dünyada kampanyalarda yansıtılmaya Türkiye’yle beraber devam ediyor. Tüm atletler gibi Olimpik ve Paralimpik atletlerin de alçakgönüllülük, çok çalışma ve asla pes etmeme değerlerini paylaşarak büyük başarı hikayelerinin nasıl oluşacağını konu alıyor.

Toyota’nın katkılarıyla çekilen klipte Okan Aracagök ve Mert Onaran’ın hikayelerinden kesitlere de yer veriliyor. Küçük yaşlarda geçirdikleri kazalar sonucu tekerlekli sandalye ile hayatına devam etmek durumunda kalan ve en büyük hayali maraton koşmak olan Okan Aracagök’ün yolu Mert Onaran ile bir araya geliyor. Klipte yer alan başarı hikayelerinin yanı sıra Zen-G’nin yazdığı sözler oldukça motive edici. Başarılı rap sanatçısı Zen-G, yer aldığı kampanya ile kendi dünya görüşünü ve vizyonunu yansıtmış gibi gözüküyor.

Toyota’nın benimsediği, ayrıca dünya toplumlarının en önemli ihtiyaçlarından biri olan mobilite, her insanın içinde bulunduğu durumlardan bağımsız olarak özgürce ve keyif alarak hareket edebilmesini amaçlıyor. “Start Your Impossible” hareketini daha geniş kitlelere yaymak adına Toyota, çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

Kaynak için tıklayınız.