Türkiye’de eve market ürünleri teslimatı alanında rekabet kızışıyor. Getir ile başlayan, Banabi ve İsteGelsin ile devam eden rekabette, Migros Hemen, HepsiExpress, Trendyol Go gibi hizmetler ile pazardaki oyuncu sayısı hızla artmış durumda. Rekabetin hizmet kalitesi ve fiyatta odaklandığı sektörde, İsteGelsin kendisine farklılaşmış bir genişleme alanı yaratmaya çalışıyor. İlk olarak, siteler için yönetim platformu sunan Apsiyon ile anlaşma yaparak Apsiyon Market’i hayata geçirten İsteGelsin, şimdi de Vodafone ile anlaşarak Süpermarket Yanımda hizmetini devreye aldı. 

Yeni müşteri edinmenin zor ve rekabetçi olduğu piyasada İsteGelsin, geniş müşteri erişimi olan firmalara market teslimat altyapısını kullandırarak farklı bir model kurguluyor. Vodafone için de müşterilerine farklı bir hizmet verme imkanı sunan İsteGelsin, bu yöntemle hizmet şirketleri için alt yüklenici modelini sunmaya başlıyor. 

İşbirlikleri ile büyümeye devam edeceklerini açıklayan İsteGelsin CEO’su Sedat Yıldırım, kurguladıkları modelin eve teslimat market platformu olduğunu ve tüm markaların da benzer şekilde sistemden yararlanabileceğini belirtti. Diğer yandan Vodafone ise hizmeti dijital servisler altında konumlandırıyor ve müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına karşılık veren bir şirket konumuna ulaşmasını destekliyor. Vodafone tarafında Süpermarket Yanımda hizmetini kullanan müşteriler için farklı hediyeler de kurgulanıyor. Alışverişi kullanan müşterilere ek internet, kampanyalar gibi kurgularla daha fazla satın alma amacı da yer alıyor.

Kaynak: https://webrazzi.com/2020/12/07/online-market-servisine-vodafone-istegelsin-is-birligiyle-adim-atti-supermarket-yanimda/