Şu an yaptığınız işleri, kim olduğunuzu birkaç dakikalığına unutun ve 6 yaşında bir çocuk olduğunuzu düşünün. 6 yaşındasınız ve bir iş teklifi ile karşı karşıyasınız. 6 yaşında bir çocuk olarak yapacağınız iş ise IKEA’nın yeni oyuncaklarını piyasaya sürülmeden oynamak ve deneyimlerinizi aktararak yaşıtlarınızın o oyuncağı eğlenerek oynayıp oynamayacağına dair fikir belirtmek. İşin en güzel yanı ise, deneyimlediğiniz oyuncaklar sizin olacak!

IKEA Londra, 4-12 yaş aralığında bir “Chef Play Officer” işe almayı planlıyor. Chef Play Officer’ın görevi yeni oyuncakları test etmek ve geri bildirimde bulunmak. Yeni yönetici görevine 2021’de başlayacak. 

IKEA bu yeni görev için LinkedIn üzerinden bir ilan oluşturdu bile! 

“Çocuklarınız oyun ve macerayı seviyor mu? Gündelik nesneleri oyuncağa dönüştürmek için saatler harcıyorlar mı? Çarşaflarınızı ve sandalyelerinizi büyülü kalelere ve sığınaklara mı yoksa yatağınızı bir tramboline mi dönüştürdüler? IKEA Birleşik Krallık ve İrlanda’da oyunu teşvik etmenin inanılmaz derecede önemli olduğunu düşünüyoruz, bu yüzden ilk Baş Oyun Sorumlumuzu arıyoruz. Başarılı aday, 2021’de IKEA’nın yeni oyuncaklarını Birleşik Krallık ve İrlanda’da satışa çıkmadan önce test etmekten sorumlu olacak ve diğer çocukların oynayabileceği kadar eğlenceli olduklarından emin olacak.“

Kaynak için tıklayınız.