Fastfood devi, Michael Jordan ile işbirliği yaptığı 1992 yılından bu yana menüsünde hiçbir ünlüyü ağırlamayan McDonald’s, 28 yıl aradan sonra Travis Scott ile güçlerini birleştirdi. ABD özelinde gerçekleşen işbirliği kapsamında marka, Travis Scott Meal’ı tüketicinin beğenisine sundu.

İşbirliği yalnızca menüyle sınırlı değil. Scott, McDonald’s çalışanları için kıyafet tasarlayacak ve yardım kuruluşlarının desteklenmesi için markayla ortak çalışmalar yürütecek. Aynı zamanda Scott tarafından özel olarak tasarlanan McDonald’s mürettebatı üyeleri için özel giysilerle birlikte geldiğini söyledi. Daha genç tüketicilere Y ve Z kuşağına ulaşma hedeflerine değinen şirket, Scott’ı anlaşma için mükemmel bir seçim olarak görüyor. Çünkü rap sanatçısı bugün genç pazar nişlerinde popüler olan en büyük müzik kişiliklerinden biri. Scott, ABD’de 45 milyondan fazla albüm sattı.

ABD’deki satışlarının üçüncü çeyrekte %4.6 arttığını ve korona virüs nedeniyle ikinci çeyrekte yaşadıkları %8.7 düşüşü keskin bir şekilde tersine çevirdiklerini karşılaştırmalar ile görüldü. 

Kaynak için tıklaynız.