Exxen Ne Zaman Açılıyor, Ücretli Mi Olacak? Exxen TV Program Ve Diziler  Listesi Neler? - Haberler Ankara

Acun Ilıcalı’nın yeni yatırımı Exxen, büyük bir pazarlama çalışması ile 1 Ocak 2021 tarihinde yayına başladı. Diziler, programlar, filmler gibi farklı içeriklere sahip olan dijital yayın platformu Exxen, 3 gün içerisinde 500.000 üyeye ulaştı ve beklentileri aşan bir talebe sahip oldu. Ancak platform bu büyük talebi karşılayamadı ve farklı sorunlar yaşadı.

Exxen’in en önemli sorunlarından birisi üyelik açma üzerine oldu. Platformun iOS ve Android uygulamaları olmadığı için telefon ve tabletlerden giriş yapmaya çalışan kişiler sistemsel hatalar ile karşılaştı. Bu hatalar nedeniyle üyelikler başlatılamadı. Benzer şekilde yoğun talep nedeniyle server sorunları yaşanan platformda, belirli bir süre sisteme giriş sağlanamadı.

Exxen’de yer alan bir diğer sorun ise üyelik iptalleri konusunda yaşandı. Platform yeni abonelikler için 7 gün ücretsiz üyelik sağladı. Ancak iptal işlemi yapmak isteyenler için henüz bu fonksiyon çalışır hale getirilmedi. Bu nedenle iptal yapmak isteyen kişiler üyeliğini sonlandıramadı. Bu da 7 gün dolduğunda üyelerden ücret alınması anlamına geliyor ve henüz bu durum ile ilgili bir düzeltme gerçekleşmedi.

Exxen’de görülen bir diğer sorun ise kullanıcı sözleşmelerinde oldu. Şirketin kullandığı müşteri sözleşmelerini direk olarak BluTV’den kopyaladığı ortaya çıktı. Sözleşmelerde yer alan linklere tıklandığında BluTV’ye yönlendirme yapılırken, bu durum etik açıdan Exxen’i sorunlu duruma düşürdü.

Kaynak İçin Tıklayın.