Aytemiz Akaryakıt A.Ş.

2020 itibarıyla 550’nin üzerinde sözleşmeli bayi sayısına ulaşan Aytemiz, yurt çapında akaryakıt dağıtımı ve bayilik oluşturma faaliyetlerini gittikçe artan bir büyüme ivmesiyle sürdürmektedir.

Aytemiz, Duygu Deniz Kadıoğlu’nu Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü olarak Aytemiz Akaryakıta katıldığını duyurdu.

Pazarlama, marka ve iletişim alanında farklı sektörlerde 20 yılı aşkın tecrübesi bulunan Duygu Deniz Kadıoğlu, Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi’nde, yüksek lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladı. Duygu Deniz Kadıoğlu, kariyerine 1997 yılında Roche’da başladı. Takip eden yıllarda Reckitt Benckiser ve Brisa Bridgestone Sabancı Lastik gibi şirketlerde satış, pazarlama, iletişim, ürün yönetimi ve marka stratejileri oluşturulmasında önemli görevlerde bulunan Kadıoğlu 2012-2019 yıllarında Castrol’de sponsorluk, PR, pazarlama iletişimi, marka ve iletişim müdürlüğü sorumluluklarını üstlendi. Duygu Deniz Kadıoğlu, son olarak Mutlu Akü İcra Kurulu Üyesi ve Pazarlama Müdürü olarak çalışmalarını sürdürüyordu.

PrOutletPlus ailesi olarak Duygu Deniz Kadıoğlu’nu tüm içten duygularımız ile tebrik eder, Aytemiz Akaryakıta başarılarının devamını dileriz.


Kaynak için tıklayın.