ETİ BENİM 'O' İLE SOKAK HAYVANLARINA ”BENİM DOSTUM O” DESTEĞİ – Proutletplus

Eti uyguladığı başarılı sosyal sorumluluk projeleri ile öne çıkıyor. Şirketin yarattığı Sarı Bisiklet projesinden sonra 2019 yılında yürürlüğe koyduğu #BenimDostumO projesi de başarılı bir şekilde devam ediyor. Eti Benim’O ürünü ile bağlantılı olarak başlatılan #BenimDostumO projesi, farklı şehirlerde yaşayan binlerce sokak hayvanı için beslenme, barınma ve tedavi hizmetleri sağlıyor. Hayvan Hakları Federasyonu, Her Eve Bir Pati Derneği ve Encander ile ortak olarak yürütülen proje, Eti’nin sponsorluğunda daha geniş bir alana yayılmayı amaçlıyor.

2. yılında işbirliği yapılan kurum sayısını artırmak isteyen #BenimDostumO projesi, işbirlikleri ile projenin daha verimli ve daha faydalı bir hale geldiğini vurguluyor. HAYTAP başkanı Ahmet Şenpolat, #BenimDostumO projesi sayesinde Bursa’da büyük bir barınma merkezinin yapıldığını ve tüm masrafların da proje tarafından karşılandığını belirtiyor. Benzer şekilde, #BenimDostumO desteği ile HEPAD’ın yönetimi altında 500 m2’lik bir barınma alanı oluşturulmuş durumda. 

#BenimDostumO projesi yalnızca maddi destek ile öne çıkmayı da hedeflemiyor. Eti’nin kaynaklarını da kullanarak, proje kapsamında bir iletişim çalışmasına da başlanmak isteniyor. Hayvanlara karşı olumlu algı yaratan ve sokak hayvanlarının durumu hakkında farkındalık ortaya çıkaran bir sistem kurmak isteyen Eti, bunun için de dernek ve yardım kuruluşları ile birlikte hareket etmek istiyor. Marka, projeden memnun olduğunu belirtirken, projeye ayrılan bütçe kapsamında daha fazla sayıda kuruma da destek sağlayacağını belirtiyor. Büyük bir başarı elde eden Sarı Bisiklet’ten sonra, #BenimDostumO projesi de Eti’nin bu alandaki başarılı işlerine yenisini ekliyor.

Kaynak İçin Tıklayın.