Coca-Cola değişim trendine ayak uydurarak kola ambalajlarında değişikliğe gitti. Artık orijinal, diyet ve Zero Coca-Cola’yı ayırmak oldukça kolay olacak. 

Günümüzde otomotivden, gıda devi zincirleri ve teknoloji şirketlerine kadar hemen hemen her sektörde görsel bir değişim gözlenmekte. Gözde marka ve kuruluşlar yeni trendlere ayak uydurmak için logo ve ambalajlarında değişime gidiyor. Aralarında en çok dikkatleri çeken tasarımlardan biri her dönem reklam kampanyaları ve sıradışı tasarımlarıyla tüketicilerini şaşırtan Coca-Cola’dan geliyor. Coca-Cola minimalizmi temsil eden yeni tasarımı ile tüketicilerine tamamen yeni bir deneyim sunuyor.

Yeni tasarımda orijinal Coca-Cola kırmızı üzerine beyaz tip, Coca-Cola Zero kırmızı üzerine siyah tip ve Diet Coke gümüş renk ambalaj üzerine kırmızı tip yazı ile tüketicilerinin karşısına çıkacak. Yeni tasarımlar Avrupa ve Latin Amerika’da piyasaya sürüldü bile. Tasarımların tam olarak resmîleşmesi ve tamamlanma sürecinin 2022 olacağı ve yeni tasarımların raflarda yerini alacağı belirtildi.

Kaynak icin  tıklayınız.