Sabancı Holding’den 29 Ekim – 10 Kasım Arasında Gerçekleştirilecek Tarihi Seferberlik

Sabancı Holding, Türkiye Cumhuriyeti’nin 98. kuruluş yıl dönümünde tarihi bir seferberlik başlatıyor. 29 Ekim’de 60 bini aşkın çalışanı ve paydaşıyla “Sabancı Cumhuriyet Seferberliğini başlatan   Sabancı Topluluğu, Cumhuriyet coşkusunu Adana’dan başlayarak Türkiye’nin birçok iline yayacak.

Fidelerin dikilmesinden toprağın canlanmasına kadar; Çevre temizliğinden biyoçeşitliliğin desteklenmesine ve okulların yenilenmesine kadar birçok çevre etkinliği düzenlenmekte olan bu seferberlikte katılım gönüllülük esasına dayalıdır.

Seferberlik, Sabancı Topluluğu’nun faaliyet gösterdiği Adana, Aksaray, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, İstanbul, Kocaeli ve Mersin olmak üzere toplam 10 ilde gerçekleşiyor. 29 Ekim- 10 Kasım tarihleri ​​arasında 13 gün boyunca sahada olacak Sabancı grubundan gönüllü kişiler, Ulu Önder Atatürk’ün anısına görev yapacak.

Grup, ülkemizde yaşanan çevre felaketlerinin yaralarını sarmaya yardımcı olacak ve sosyal sorumluluk üzerine gönüllülük esasına farkındalık yaratacak.

Barış Ermek

Kaynakça: https://www.sabanci.com/tr/haber-detay/sabanci-toplulugundan-29-ekim-10-kasim-arasinda-tarihi-seferberlik